Winter van Aarschot

Vanaf 11 december tot 4 januari kan je genieten van heel wat winterse gezelligheid in het stadscentrum

Winterfeest gaat niet door omwille van de coronapandemie: geen gezellige hutten met drankjes, geen tractorlichtstoet, geen liveoptredens, geen marktjes en geen kindervoorstellingen. Als de situatie het toelaat kunnen we eind 2021 opnieuw genieten van een Winterfeest met een uitgebreid programma. Ondertussen blijven we niet bij de pakken zitten. Ontdek hieronder de Winter van Aarschot!

We spenderen veel tijd ‘in ons kot’, maar het is belangrijk om genoeg te bewegen en af en toe buiten te komen. Vanaf 11 december tot 4 januari kan je in het stadscentrum terecht voor warme wandelingen door sfeervolle wintertaferelen. Ga jij alleen de winkel binnen? Dat zien we graag. Wie buiten wacht zal zich niet vervelen. De versiering is bewonderenswaardig. Je ontdekt knusse en gezellige plekjes en je kan mooie selfies maken bij verschillende eyecatchers.

Samen zorgen we voor licht

Licht is een teken van verbondenheid en solidariteit. Tijdens de donkere winterdagen werken de stadsdiensten en CC Het Gasthuis samen met verschillende verenigingen om de stad onder te dompelen in licht en sfeer. We vragen jou om in jouw buurt lichtjes aan te steken en kaarsjes te branden. Een lampje achter je raam, een kaarsje op de stoep of een kerstslinger, elk klein gebaar helpt!

Ontdek het volledig up-to-date programma via www.wintervanaarschot.be