Braderie Las Ramblas op 10 en 11 juli

Het zomert in Aarschot op 10 en 11 juli! Naar jaarlijkse gewoonte vindt de braderie plaats in het centrum van de stad. Kom genieten van een terrasje en sla je slag met de leukste zomerkoopjes. Muzikale acts en steltenlopers zorgen voor extra sfeer en animo maar dat is lang niet alles!

Op de Bonewijk kan je op zaterdag genieten van de 17e editie van de reuze rommelmarkt met meer dan 450 standhouders. Cristal open air is the place to be voor muziekliefhebbers hier vindt Fundays plaats met optredens van de Romeo’s en vele anderen. Eerder een boekenwurm? Loop dan zeker op zondag langs de idyllische Roland Renskade want daar vind je een gezellige boekenmarkt. Er is eveneens aan liefhebbers van het stalen ros gedacht. Op de Albertlaan zal zondag een tuningtreffen plaatsvinden en in de Gasthuisstraat kan je het hele weekend genieten van prachtige oldtimers.

Zin in een hapje? Naast de talrijke geweldige horecaplekjes in de stad kan je ook wat heerlijks vinden aan de foodtrucks die dit weekend op het Schaluin halt houden. Ook aan de kinderen is er gedacht. Het hele weekend staan er kermisattracties op de Bonewijk, op enkele plekken in de stad zijn er springkastelen voorzien en de waterpartij op de Grote Markt zal met het mooie weer voor natte kindervoetjes zorgen. Reden genoeg om tijdens het weekend in Aarschot te vertoeven!